کاغذ های وکس شده به راحتی قابلیت بسته بندی به منظور بهبود، محافظت و نگهداری طولانی مدت از محصولات غذایی را فراهم میکند.
کاغذ های وکس شده برای بسته بندی شکلات، شیرینی، نان، پنیر، خمیر ، ماهی تازه و گوشت استفاده میگردد. وقتی یک محصول مثل پنیر ورقه ای یا نان بسته بندی علاوه بر محافظت فیزیکی نیازمند جریان هوا باشد، کاغذ وکس شده یک ماده ایده آل است. درواقع بسته بندی مواد غذایی که دارای رطوبت بالایی هستند در یک لفافه کاغذ وکس شده که امکان جریان هوا را فراهم میکند، از رشد باکتری ها جلوگیری مینماید.
از مزایای کاغذهای وکس شده چه میدانید؟
از سایر مزایای کاغذهای وکس شده این است که کمتر از پلاستیک تحت تاثیر عوامل فصلی موثر بر تولید و فرآیند آن قرار میگیرند، راحت تر برش داده می شوند و تیغ های دستگاه را کمتر کند می کنند. تکنولوژی های متنوعی برای پرینت کردن بر روی این کاغذها از قبیل چاپ افست، فلکسو، چاپ با پایه آب، یو وی و حتی دیجیتال قابل استفاده می باشد. از طریق ماشین کوتینگ می توان این کاغذها را تولید و در صنایع مختلف بسته بندی مورد استفاده قرار داد.